İMSAK'A 02:00
HABER GÖNDER
İstanbul Sultangazi ilçesinde bir haftadır grip belirtileri gösteren 42 yaşındaki bir kadın evinde ölü bulundu. Kadınla birlikte yaşayan diğer dört kişi karantina altına alındı.
Bu sabah saatlerinde İstanbul Sultangazi’de meydana gelen olayda, Esentepe Mahallesi’nde yaşayan ve son bir haftadır grip şikayeti olan 42 yaşındaki kadın yaşamını yitirdi. Ölen kadının ailesi, ölümün korona virüs nedeniyle olabileceğinden şüphelendikleri için durumu sağlık ve polis ekiplerine iletti.
İstanbul Sultangazi’de evinde ölü bulunan 42 yaşındaki kadında korona virüs şüphesi!
KORONA VİRÜS TESTİ YAPILACAK
Ölü bulunan kadın cesedinin doktor tarafından incelenmesi üzerine korona virüs şüphesi göz önünde bulundurularak eve özel kıyafetli sağlık ekipleri çağırıldı. Kadının cesedi sağlık personelleri tarafından morga götürülürken diğer dört kişi ise önlem amaçlı karantinaya alındı. Ölen kadının Kovid-19’dan kaynaklı ölüp ölmediği ise yapılan testlerin ardından netlik kazanacak.