İMSAK'A 02:00
Beşiktaş bu sezon ligde istediği galibiyetleri alamayan ve şampiyonluk yarışında liderin oldukça gerisinde kalan Beşiktaş Türkiye Kupası son 16 turunda da istediği sonuçları elde edemedi.
Kendi sahasında TFF 1.lig ekiplerinden Erzurumspor’a elendi. Beşiktaş sahadan 3-2 mağlup ayrılarak Türkiye Kupası’na da veda etti. Bu sezona Abdullah Avcı yönetiminde başlayan Beşiktaş istediği sonuçları bir türlü elde edemiyor. Deplasmanda Erzurumspor 3-2 mağlup olan Kupası’nda tur atlayan bilmek için sahasında kazanmak zorundaydı.
Maçın henüz 1. dakikasında geriye düşen siyah-beyazlı takım maçın galibi yine Erzurumspor oldu. Maçı az sayıda Beşiktaş taraftarı takip ederken maç sonunda Abdullah Avcı’ya tepki vardı. Abdullah Avcı istifaya davet eden Beşiktaş taraftarları gelecek dönemde Sergen Yalçın teknik direktör olarak görmek istiyor.
Beşiktaş son dönemde iç sahada oldukça kötü bir performans ortaya koyuyor son 4 maçın 3’ünü kaybeden Beşiktaş sadece Süper Lig’in 17. hafta birliğini 4-1 yenmişti. Ligde ise bu hafta Göztepe ile karşı karşıya gelecek olan Beşiktaş Eğer kötü bir sonuç alırsa Abdullah Avcı ile yollar ayrılabilir.